Padah cinta awang hitam

petikan berita harian metro.


KUALA LUMPUR: Awalnya, mereka disogok kemewahan termasuk kereta, wang RM1,000 seminggu dan tinggal di kondominium mewah, namun di penghujungnya mereka dilayan seperti hamba seks, aksi lucah dirakam, diugut, dipukul, dikurung serta hampir terjebak kegiatan jenayah.
Itu pengalaman dua wanita Melayu mahu dikenali sebagai Huda, 28 dan Amy, 27 yang menjalin hubungan dengan lelaki warga Afrika dan kini menempuh hidup penuh kesukaran selepas ditinggalkan.
Huda, pelajar kolej swasta di ibu kota, berkata dia bercinta dan tinggal serumah dengan James, 30, selama tiga tahun selepas mereka berkenalan ketika menuntut di sebuah kolej swasta.


Menurutnya, pada awal perhubungan James sangat mengambil berat dan memberinya pelbagai kemewahan menyebabkan dia lupa segala tanggungjawabnya sebagai pelajar dan umat Islam.


“Sepanjang bercinta, semua perbelanjaan pengajian dan peribadi saya ditanggung James, malah dia turut memberikan wang tambang teksi untuk saya ke kuliah setiap hari.

nak tau berita selebihnya, belilah harian metro.huumm, so pengajarannya, kalau nak bercinta tu, kena lah berhati-hati. And jangan la kerana duit kita sanggup ikut apa sahaja sampai gadaikan maruah kite. jadikan ni sebagai pengajaran . yups.. especially untuk girls di luar sana ^^

2 comments:

r-5 said...

Tu la perempuan perlu jaga maruah mereka pabila bercinta ni. Salam singgah... :)

Aeny Minniey said...

awng hitam pown leh ke minat...haish