Budak tak ada Kije




Hari ni ak bangun agak lewat.. hummm
semalam tak tido sbb tak ngantuk pon, kol 3 tido smalam..
bangun-bangun terus berangan ngan Ruki haha
pelik tol :p
celik-celik tgok jam dah pukol sepuluh.
gosok gigi (tak mandi agi) turun bawah,
terus makan nasi lemak. LOL
buat lagi ngantuk jew!! 
pastuh naek atas bukak laptop terus update blog. bukak facebook, bukak youtube cari the gazette(pasal teringat muka Ruki):p
 mood: The Gazette -the end.
haaaa.. tak mandi agi tu. adoiyaiii,
macam tak ada life jer aku nih kan ?
ngeng dan ngok tah ..
perghhh MUET pon tak study. ntah ingat ke tak agi cm ne nak wat karangan tuh .
tapi tak pe lambat agi MARCH nanti.
(ak ni lambat2, pahtuh pejam celik pejam celik dah nak dekat exam dah)
hisshh, macam2 perangai aku sejak duk termanggu goyang kaki kat umah ni.
ni tak sabar nak sambung belajar lagi nih,
InsyaAllah.. hehe..
okay lah, nak gi mandi dulu..BUSUK !! haha
chow !! 

No comments: