GUILD -- Ano hi kimi ni awanakereba itoshisasae shiranai mama lyrics

逢えない夜は素直に
寂しくて

消えない 月の明かりに
吸い込まれそう

今でもわからないよ
前の夜の
寂しい顔の意味も

うつむいたまま
その手振った 訳でさえも

あの日君に
遇わなければ
愛しささえ 知らないまま

いつでも 僕の傍で
笑っていて 欲しかった

思い返す 二度と
二度と 戻らぬ時

逢いたい 淡い気持ちは
ため息に

消えない 苦い思いは
僕の過ち

傷つき 傷つけ合い
ずっと二人
寄り添ってきた道

全て無駄に 見えた日々を
変えてくれた

この心が 消えないまま
思い出だけ 溢れてる

女々しい この想いを
笑ってくれ 今更と

思い返す 二度と
二度と 届かぬ距離

あの日君に
遇わなければ
愛しささえ 知らないまま

いつでも 君の傍で
笑っていて いたかったよ

出会った日の 記憶たちが
今でもまだ 鮮やかに

蘇る 儚すぎて
僕の心 締め付ける

思い返す 二度と
二度と 戻らぬ時


Romaji



ae nai yoru ha sunao ni 
sabishiku te 


kie nai tsuki no akari ni 
suikoma re sou 


ima de mo wakara nai yo 
mae no yoru no 
sabishii kao no imi mo 


utsumui ta mama 
sono te fut ta wake de sae mo 


ano hi kun ni 
awa nakere ba 
itoshi sa sae shira nai mama 


itsu demo boku no hata de 
warat te i te hoshikat ta 


omoikaesu nidoto 
nidoto modora nu toki 


ai tai awai kimochi ha 
tameiki ni 


kie nai nigai omoi ha 
boku no ayamachi 


kizutsuki kizutsuke ai 
zutto ni nin 
yorisot te ki ta michi 


subete muda ni mie ta hibi o 
kae te kure ta 


kono kokoro ga kie nai mama 
omoide dake afure teru 


memeshii kono omoi o 
warat te kure imasara to 


omoikaesu nidoto 
nidoto todoka nu kyori 


ano hi kun ni 
awa nakere ba 
itoshi sa sae shira nai mama 


itsu demo kimi no hata de 
warat te i te i takat ta yo 


deat ta hi no kioku tachi ga 
ima demo mada azayaka ni 


yomigaeru hakana sugi te 
boku no kokoro shimetsukeru 


omoikaesu nidoto 
nidoto modora nu toki 







#today's story:a tired dayu

image source: google



Have you ever try to work at kindergarten?
at first i thought it was easy anhd fun,
and now i know...
it's really tired !
Damn!
the kids are cute. but seriously,
you can't totally/perfectly handle them all,
i've experience this ..LOL
they quarelling,
crying,
playing while you're teaching..
pfft..!
i'll got heart attack!


p/s: i teach them how to draw spongebob, and i will scan it to post here.






#Fanfiction: cover for my another fanfiction.

Hello guys,
Emmm, start nak wat fanfic lagi lah,
Tetiba banyak lak idea datang nih, Hoho..
Aku try lah nak test wat coverkan, ne tau menjadikan..
Tapi seriously ak ni tak pandai sangat main photoshop.
Jadi tu jadi la, tapi tak seberapa cantik.


Ala, trial je kot. Agipon ni first time aku rase nak wat cover untuk fanfiction aku,
Walaupon tak cantik tapi dapat bagi semangat untuk aku menulis.
Tu dua favourite artist aku, Aoi and Ruki from the gazette.
Hehe, mang aku dah lama nak gabungkan dua fav aku ni,
Tapi tak de idea jalan cerita,
Haa, skang.. meluak keluar idea tuh.
Oh yeah, perempuan tu ialah Aoi Miyazaki,
ala, yang jadi princess Atsu yang main kat TVAlhijrah tu..
Mula-mula aku nak amek Hayase Erina, mak cik /model yang kat dalam 
PV pledge tu,
Tapi tetiba aku rasa jeles lak letak dia,
last-last aku amek aoi miyazaki ni, tak de kena-mengena sikit ngan the gazette(haha tak pasal lak aku ni)
Lagipun, gambar tu dia pegang guitar mang sesuai lah dengan watak cerita yang aku nak karangkan ni,
dan kali ni, lain dari yang dulu,iaitu fanfic bersambung,
cam novel gitu.
Dah lama aku tak buat novel tau, dulu time school rendah and menengah pernah gak buat,
First novel ak tajuk "kau" (tak de tajuk sebenarnya, last2 letak je "kau")..
Novel ke-dua aku tak ingat nama, tapi tyme aku school menengah lah,
Kisah seorang gadis melayu yang jatuh cinta dengan jejaka berbangsa cina,
buku yang aku karang novel tu hilang masa school tu juga, 
Entah cam mana dorang tu bace, passing-passing ..
sekali hilang terus.. lesap... ==*
Buat letih je aku duk karang cerita tuh..
So, kali ni, aku start nak buat novel balik..dan mesti bakat aku yang dulu dah pudar la kan sebb lama tak garap..
dekat 2 tahun dah aku tak mengarang,
Harap-harap cerita tu cun lah .amin..

Ni lah gambar Hayase Erina yang sepatutnya aku letak.

Okaylah, aku nak wat review sikitlah pasal novel Fanfiction aku kali ni..
Ceewahh!
siap ada review lagi tu.. :p


Tittle : うんめいってしんじる?(Unmeitte shinjiru?)
English Tittle: Do you believe in fate?
Tagline : It's fate who bring us together.
Cast : Kobayashi Sayuri
                Matsumoto Takanori 
      Shiroyama Yuu
Fanfic Language : Malay
Synopsis:Sayuri,seorang gadis yang melalui saat menyedihkan di masa kecilnya,
keadaan itu membawanya ke kota Tokyo dan bertemu dengan Emi,
yang akhirnya menjadi rakan baiknya. Mereka membuka sebuah kedai kek dan sentiasa bersama.Persahabatan itu jugalah yang mempertemukan Sayuri dan Yuu, seorang gitarist.Namun, kisah cinta antara mereka hanyalah seketika apabila Yuu terlibat dalam satu kemalangan. Takanori yang melihat kesungguhan Sayuri menjaga dan mencintai Yuu telah membuahkan rasa sayangnya terhadap Sayuri.Namun perasaan itu hanya dapat dipendam kerana diri sedar Sayuri adalah tunangan Yuu,rakan baiknya sendiri.., sehinggalah Takdir yang sudah lama tertulis untuk mereka itu terurai ..satu persatu..

Ouhh, ceewahhh.. cam tak dasyat je synopsis aku ni.. haha.
Tapi tak pe lah, aku tetap nak karang cam gitu,
Idea aku, ikut suka akulah.
hahaha..
okaylah, aku nak tidur dah ni, esok aku nak kerja lak.
Humm, need to end this entry ..
Goodnight !
Oyasumi !! 
xDD



#moody: Nak marah.

Aii, siyesly ase cam nak sumpah seranah ari ni,
tapi tak leh cite sini, bahaye!
Shit giler kot.
Ase cam nak lempang orang,
nak tendang seme ada !!
naseb bek leh headbanging ngan the gazette,
puas the gazette ak dengar Daisuke to kuro no lak..
Biar lepas seme beban lam otak aku nih,..
Geram giler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
menyampah pon ade,
manusia bengong, keras kepala, lau tak wujud tak leh ke ?
Ego ko je lebih,
marah ko je tau,
mara aku ?
ego aku ?
Lau aku wat bek ko mula nak besar kepala kan?
kan aku jadik kejham ko cakap ak jahat lak.
puihhh!!
jangan nak rase diri tu betul sangat,
cermin lah diri tu dulu,
Shit !!!!!


p/s: if anyone read this,, just..... ignore.. ahhh whateva!!


letih dan mengantuk

i feel tired,
Today, kat school ade perarakan maulidur Rasul,
so, i have to follow, nak tengok dak2 pra tu..
Takut melencong ke lain, bukan boleh dikire sangat budak2 buas tuh,
Bapak jauh giler jalan dia bagi, 
kesian tengok budak2 tuh jalan,
dah lah kecik2 seme,
school rendah la katakan.


ouh yea,
cakap sal budak kan ? pernah dengar tak band budak2 dari jepun,
cool giler!!
Baru 9 thun dah boleh men gitar.
Drummer dia lak cute giler..
Yang main bassist cam tak de perasaan je, haha




cool giler dak2 ni,
macam ni baru lah real talent!
Thumbs up ! ^^

#Today's story : Me with pre-school student.


Cikgu: Okay, hari ni kita nak belajar benda baru.
murid-murid: -----
Cikgu : Oleh kerana sekarang dah tengah hari, cikgu nak ajar kamu "Good Afternoon, lau pagi kite sebut Good morning, lau tengah hari kite sebut ap ?
Murid-murid: Good afftteeerrrrnnnooonnnnn ~~
Cikgu: Bagus.. okay Good Afternoon,Class!
Murid-murid : Good morning,Teacher !!!



HAHAHAHAH,
Lol Kids, you're the best !





#Today's story : My three Little sweetheart!


Konnichiwa-konbanwa!!!
Nyyaaa~!!!
Warning: Buku2 seme disepahkan oleh mereka..==*

 Ehh?? Guccha-chan? What are you doing in there?
Haa, ni lah my sweetheart tuh,
Yang tidur tu Ken-Kou,
Ynag duk golek2 tuh, Ren-chan,
And tang duk nyorok tuh, Guccha!
huhuhu
Emm, surat khabar tuh pasal dorang mang ske duk men atas surat khbar,
pelik tul haha



Guccha ni suka menggigit tau, tengok dia nak gigit tangan adik ak, haha
Ynag Ren-chan tu kan, bulu dia lebat sangat,
comel sangat,
Ekor dia pon lain dari adik beradik dia yang lain,
Panjang pastuh cm ekor anjing sikit2.,
Ken-kou ngan Guccha ekor pendek je cam arnab,
Ken-kou takde, tengah sedap tidur kat belakang,
cian dia, aritu kena gigit ngan kucing jantan,
Entah dtg dari mana entah,
tetibe gigt dye sampai berdarah,
ketar-ketar badan Ken-kou mase tuh,
cian lak, ada darah kuar.
Time tu dorang duk luar umah,mak dorang tak de.. :(
Moga Ken-kou cepat sembuh ..
Nyyaa~!

P/S: Mak dia name chi.. tp dye takut ngan kitorg sbb mak dye tu baru lagi kat sini, 
Dulu dia selalu kena buli ngan manusia smpai tkut nk duk dekat ngan manusia,
cian dia :(



Today's story : My new obsession.

baju je pas dengar lagu baru dari SDN48, Kudokinagara azabujūban Feat  みの もんた..
Huhu, ada ala-ala lagu lama gitu ,
Best kot.
Album single dia yang terbaru ni pon banyak lagu-lagu best :)
Layyannn ~


Lau nak download tekan kat sini :)
 

sweet morning.

Luckily bangun awal hari ni.
Wuhuu..
excited nye esok dah nak mula kerja.
It's my part time job.
Jadi pembantu sekolah pra ke..
Cukuplah sementara nak tunggu result UPU ni ^^
Moga dapat lah aku sambung degree yang aku nak.
Aminnn~
Ouh yea,
22 feb ni dah start ak test speaking untuk Muet,
Wish me luck okayh ?
Fuuhhh,
berdebar-debar..
Hakhak..
Okay, entry ni pendek je,
Need to wash my clothes!
dah bertimbun tak basuh ,
Bye!!
(^^)/



Good Night!!

Hello, selamat malam.
okay , i'm done with my blog.
Sorry, aku tau aku banyak edit2 blog aku ni,
setiap kali masuk mesti korang tengok lain2 kan.?
Asyik berwajah baru je.
Aku mang cam tuh, pendirian tak tetap..
But kali ni, ak rase puas..
Aku rase aku akan stop kat template ni.
I love it !!
Harap2 rupa blog aku yang kali ni kekal..
Amin.. hehe

Okaylah, nak masuk tidur dah, esok nak bangun awal..
Nak belajar bangun awal, Ahad ni dah start kije..
Prt time je..
Okay.. Oyasumi !! :))




#Today's story: newspaper, children and their parents, disobey..




hello,
Entry kali ni nak bercerita tentang perangai masyarakat kita sekarang ni,
Sebab banyak sangat berlaku,
baca lam surat khabar, hampir setiap hari keluar berita benda yang sama je,
Pasal , anak derhaka ni.
Aku pelik lah dengan institusi kekeluargaan sekarang,
Kalau tak bapak mkn anak,
anak derhaka kat ibu bapa..
Teruk ..teruk..
Ada tu, sampai sanggup acu pisau kat mak sebabb nak duit,
Bukan mak kau tak nak bagi, tapi lau ko buat benda tak senonoh,..
Mestilah tak bagi..
Berjudi sana,
Clubbing sini..
adoyaii~
Ada gak yang sanggup pukul bapak sendiri sebab bapak dia tegur dia,..
Ooo, agak dah besar sangat lah tu,
sampai bapak sendiri ko pukul..
Oih, lau tak kerana ayah ko, ko tak de kat dunia ni!
Mentaliti orang sekarang semua kearah keganasan,,
mang da kepala setan dah semua tu..
ish geram lak aku baca lau ade berita cam tu kat paper.
Mana pergi keharmonian institusi kekeluargaan orang zaman sekarang ni?
Lau tegur sikit, pukul,
tegur sikit, tikam..
Lau yang sempat menyesal takpe, ni ade yang sampai ketua perangai entah pape..
Teruk kot,..
Hormat lah mak ngan ayah kita,..
Cakaplah elok-elok,
Dengarlah pesanan dan teguran mereka,
Bukan payah pon, Tak sakit pon,
Dapat pahala lagi...
Lagi aku tak boleh bla, lau ade gurlyang sanggup keluar rumah ikut pasangan mereka yang baru kenal berapa bulan,
keluar umah sbb mak tegur tak yah kawan ngan bf tuh ?
Hello, baru kenal berapa bulan dah percaya mati-mati ke? Ibu bapa kita yang jaga kita dari kecil sanggup di ketepikan kerana lelaki yang baru sekejap je kenal ?
Sebab tu kebanyakan budak yang rosak adalah mereka yang pernah lari dari rumah,
Tak kurang jugak yang tak dapat perhatian dari keluarga..
Ynag tu mang dah salah parents dia,
Ni yang ade parents yang care,
tegur dia sikit, melenting ,angkat kaki, lari..
Adoii~~
Dunia sekarang..
macam-macam..Just nak nasihat, be matured and thinking wise before you do something.
Don't let anger conquer you.
And jangan sombong,ego dan berlagak..
banyak-banyaklah merendah diri dan berserah pada yang Maha ESA..
Ingatlah, Keberkatan berada bersama ibubapa kita,
Taatilah mereka sementara mereka masih ada..
Amin..
okaylah, need to end this entry..
bahasa mungkin sedikit ter..kasar kat entri ni.. tapi mang geram kot..
Bye!


#Today's story : "paradiseRoses" My online Diary.

Hello guys!

Semalam tetiba lak ak dapat idea nak wat online diary ni kan.
Yesterday.., i suddenly got the idea to make an online diary.
Pastu tambah lak dengan inspirasi dari drama korea Green Roses.
It inspired by Green Roses korean drama.
Citer tu mang ak suke, sbb cite dia lain dari drama korea yang lain,
I like the drama coz it's different from others korean drama..,
Layan habis arh !
seriously, it's the best..!
okaylah, so, terbinalah sebuah online diary
yang bernama paradiseRoses.
So, i make the diary when i suddenly remember one scene where the girl wrote a blog to her missing boyfriend,
And the boyfriend read it.
It's just so sweet ~!
An my diary called "paradiseRoses"
tak tahu lah cantik ke tak tapi mang ak puas hati gile.
I don't know if it's nice or not but i'm satisfied with it..
And ak tak wat private arh,
i don't private it..,
atau maybe suatu hari akan diprivatekan..
or maybe one day..
Mane tahu kan ?
lau nak tengok tekan link kat bawah ni:
So, if you want to check out, just click the link below:

ParadiseRoses Diaries

Bagilah komen sal blog tuh..
Just give me a comment about this blog..
Komen kat sinilah sbb kat sana aku dah disable komen..
please do comment it here coz i make it disable in that diaries..
Mula-mula ak ingatkan nak wat footer dia melekat,
At first i thought i want to make the footer stick to the body just like the header,,
cam header tuh,
Tapi tak jadi, ak tak tahu lah kenapa..
Then the coding go wrong! pfftt !
tak tahu silap kat mana,last sekali ak tukar buat cam gitu..
Tapi puas hati gak..
Ni template simple/ ..huhu
Sape yang boleh tolong sal footer tu,
Roger2 la ye .. :p
Okaylah,
Chow lu lah ! Thanks for reading ~





noted tambahan: Aku ada sejenis habit, iaitu.. Lupe minum air lepas makan, sebab tu badan ak kurang air.. Lau sakit mesti doktor bg masuk air..ish..ish..ish..
p/s: sorry sal bi punye translation tu.. i don't know why i did that, it's just so stupid !

#let's learn japanese: Days and months

Hey guys,
it's been long time i didnt update this section.
Okay so today let's start it over again ;)

Today's lesson : Days and months in japanese.



Days:
Getsuyoobi      Kayoobi
Monday              Tuesday
Suiyoobi           Mokuyoobi
Wednesday        Thursday
Kin’yoobi          Doyoobi
Friday                 Saturday    
Nichiyoobi
Sunday 
                       
Months
Ichigatsu
January
Nigatsu
February
Sangatsu
March
Shigatsu
April
Gogatsu
May
Rokugatsu
June
Shichigatsu
July
Hachigatsu
August
Kugatsu
September
Juugatsu
October
Juuichigatsu
November
Juunigatsu
December


kono Getsuyoobi
this Monday
senshuu
last week
raigetsu
next month
Sangatsu hatsuka
on March 20th


Okay, below are the example  of sentence:
Kyoo wa nangatsu nan’nichi
desu ka?
What is the date today?
Kyoo wa Shigatsu nijuu go
nichi desu.
It’s April 25th.


GoodLuck ! ^^




#Imaginasi:bila mata tak dapat nak tidur(dari kekasih kepada kekasih)




selamat malam,
Yuu-san..
awak dah tidur ke?
saya tak dapat nak lelapkan mata.
mungkin sebab dah tidur petang tadi, jadi mata ni pun masih cerah.
Yuu-san,
awak tengah buat apa tu?
Mesti awak dah tidurkan ?
awak tahu tak bertapa saya rindukan awak
saya sangat cintakan awak.
Terima kasih sebab ikhlas menyintai saya selama ini.
Segala cinta yang awak curahkan kepada saya,
akan saya kekalkan dalam hati ni.
Akan saya terap segalanya dalam hati saya.
Saya sayang sangat kat awak.
saya nak awak sorang je.
Nanti esok, bila awak dah bangun,
jangan lupa call saya dulu tau.
Jangan lupe ucap selamat pagi kat saya tau.
i love you.
mmuuaahh !
selamat malam sayang,
tidur leklok tau,.



*HAHA jangan ada yang termuntah pulak bacer ni.
ini lah yang akan terjadi bila aku tak dapat tidur lagi. huhu
==*!!
Sesiapa yang dah mengantuk tuh, pergilah tidur.
Jangan asyik on9 je.
chewah!
Hakhak..
selamat malam and sweet dreams ^^V

#Today's story : Gift from my japanese friend.

okay guys..
konbanwa and good evening ?
First of all, terima kasih kat my friend dari negara matahari terbit,Encik Takami sbb
masih lagi ingat saya ..
And baru baru ini dia hantar lagi cards and keychain dari Osaka.
Thank you so much !
*thinking nak balas apa ni?*
cube tengok setem dia? kiut gile ade doraemon ,hello kitty, pikachu. alololo
huhu Malaysia tak nak buat ke setem kiut-miut cam tu? boboiboy ke,, upin ipin ke?? 
*maaf ye alamat terpaksa ditutup.hoho*
Kali ni betul lak dia eja nama ak, yang sebelum ni nama ak jadi Rita'atul and malaysia jadi mayaysia.
huhu Ak bace cam pelat gitu tp dia ni mang friendly giler.
Asyik tanya je bila nak datang jepun,. Tengok lam website dye pon amai kawan-kawan dari luar.
Ada dari australia, german, indonesia...
nak gak amek gambar ngan family dye cam yang lain tu.. :p


ha.. ni lak postcard dari dye.. siap ade description agi pasal temple kat belakang kaD tuh huhu
dia cakap..
the temple in this card is a largest one in Nara-city. The building was built in 752 but lost by fire in 1667 and rebuit in 1669.
Nara was an acient capital of japan, and Nara has an anniversary last year bcoz Nara becaame capital of japan 1300 years ago.
hoo, cam bace sejarah lak kan? huhu


haa, nilah keychain yang dia bagi tuh, ada tulis OSAKA kat situ. huhu
sayang ni! :p


okay, a book stripe and 2 cd drive.
Lam CD tuh ade album copy dari 2  band yang femes kat jepun.
satu copy dari  Ikimonogakari and satu agi dari album Remioromen ^^
cool !!
Again, arigatou gozaimasu,Takami-san.

Actually aku ni masih terfikir nak balas dia apa. Sebb yang sebelum ni ak dah bagi dia postcard gak. satu keychain keris and satu agi magnet bentuk baju kebaya.
Aku buat surat gak cakap sal culture in malaysia kan.
Haa, kali ni cam tak de idea gak nak bagi ap.
Dia ni selalu je bagi copy album kat ak, Dulu album Gackt and JuJu.
Bukan main sonok ak.
hakhak.. xP
okaylah, azan maghrib sudah.
need to end this entry oledy.
Hehehe maybe ak bagi dia baju melayu kot hakhak *kidding*
LOL
okaylah,
Mata nee,minna ! (^^)/

Will update again tomorrow ~!

ahhh! before that siapa-siapa yang berminat nak beli Yukata kan.
*sejenis pakaian tradisional jepun ala kimono diperbuat dari cotton*
Boleh la tempah kat oh,Japan!
Ada new arrival tau.
Tak mahal pon.


Haa, tekan je kat banner tu. okay!
bye~~!
(^^)





#Today's story : going out, nail, facial stuff , mascara :)

Konbanwa,..
good evening..
hey, i'm just come back home...
from shopping mall , hang out and do some "cuci mata" hakhak..
No,actually,.. it just on the purpose to buy my routine stuff, with no friends.. just me alone ..
well, i am a lonely girl haha
Okay, at first, i was really curious on what should i where..
so, i open my wardrobe and looking for some suitable dress to wear.
hmm, nothing nice to wear actually.
dah lame tak kuar beli baju/online dress pon dah lame tak tempah.:p
so, i'm just taking out what i've already got.
 i do some mix and match.
                                             A long white dress with black and white cardigan.
 I bought them last year, still new though. :p
Pluss, the cardigan is my favourite xD
*walau kuar sorang2 mesti lah nak cantik, kan ade org ushakan hahaha*

Ahh ! about the nail. Yes, i do wear a fake nail before going out LOL. it's fake so please don't think anything weird. Hahaha
i admit that i always do fake nails. coz it attractive and beautiful ! Pluss, i love the decoration.
The one that i wear is purple in colour and i bought it in Penang.
 It's not expensive, just RM25 a box.

Okay stop nagging about unnecessary stuff! 
Back to the story,i just go to the nearest shopping mall, since my mother got something else to do later. So,curious  what  did i buy  ?
Well, it's only my routine facial stuff. I used Follow me oil control+whitening.
 For me, it's the best facial thingy than others that i used to try. I bought the one that so-called basic kit which content an anti shine cleanser,a purifying toner, a mattifying moisturiser and a free sun shield! It's only RM 17.90 per box!!COOL!
 the cleanser

 Toner, use after cleanser. 

moisturiser. use after cleanser and toner.

Free sun block that can protect your face.
Plus, it can be use as a make up base before applying foundation

so, what's best about this product? 
Follow me oil control+whitening consists of 4 active ingredients such are sea algae that works to reduce excess sebum and unclogs pores, 
tea tree oil that can reduces blemishes and the appearance of large pores, 
solar white-c to minimises pigmentation to fairer and more radiant skin
 and lastly, pre-biotic that stimulates and maintain balance of friendly bacteria on skin!
The result, your face w be more fairer and soft. 
My skin has become more softer ever since i uses it!xDD
i can assure you, follow me is the best !

*haha promote2!*

About the maskara, actually i'm planning to buy my usual one..Maybelline The Colossal Volum' Express Mascara .
But i didnt..after suddenly i feel like trying silky girl.oh!


Silky girl Lash curler mascara. i've put it on and  not bad!xD
*ala..yang macam juliana evan pakai tu(iklan silky girl )*

hohoho.. cantik gak la..puas hati :p
Plus, the price is lot cheaper. Only RM 19.90.hakhak
you need to buy one too lah! It's so nice. Just try it out ! xDD

@#@@#$$%$ (ehhh..?!)

Okaylah, i think i'm at my limit now. Don't know what to else write .*blank mode*
DAMN! Need to end this ridiculous entry.!!
(Laugh out louD)

so,mata nee !!(^^)/

p/s: Thankies to Deera and Aeny for mentioning bout my blog in one of your entry 
xDD

pledge

What I realized only after I hurt you was that
I was looking for the number of faults in you
 when we should have looked at each other

Our days were buried in small lies
So that we can fight the doubts
Our hearts know the meaning of losing each other
This second winter is standing still

You are lost because you cannot see tomorrow
Raising your voice you were crying
Without being able to find any words I just caught your tears

Wrapped in loneliness the days soaked both of us
We were repeatedly looking for understanding I can feel it deeply once again

It's no lie when I said that I felt eternity
I will certainly be by your side

I don't need "I love you" anymore
If only you'd stay forever by my side
I want to be broken by you Who exhausted your voice by crying

All the words from the beginning to the end were said to you
So that you won't let go of these arms
The same dream that stood by our side washed us both away

The small lies change their shapes and dissolve into a white breath of air
So that we won't forget the meaning of losing each other
It doesn't matter how many times my heart is stabbed

I leave this "goodbye" right here and move forward
I won't lose you once again

So that we can assure ourselves of our love we both had to see sorrow
Even if we both end up vanishing tomorrow
It's okay to not cry anymore

Someday we will change into two people that pass like the seasons
Even if there will be nights when you will be frozen from sadness
Don't forget

Nothing will ever end

In a deep dream