#Today's story : Gift from my japanese friend.

okay guys..
konbanwa and good evening ?
First of all, terima kasih kat my friend dari negara matahari terbit,Encik Takami sbb
masih lagi ingat saya ..
And baru baru ini dia hantar lagi cards and keychain dari Osaka.
Thank you so much !
*thinking nak balas apa ni?*
cube tengok setem dia? kiut gile ade doraemon ,hello kitty, pikachu. alololo
huhu Malaysia tak nak buat ke setem kiut-miut cam tu? boboiboy ke,, upin ipin ke?? 
*maaf ye alamat terpaksa ditutup.hoho*
Kali ni betul lak dia eja nama ak, yang sebelum ni nama ak jadi Rita'atul and malaysia jadi mayaysia.
huhu Ak bace cam pelat gitu tp dia ni mang friendly giler.
Asyik tanya je bila nak datang jepun,. Tengok lam website dye pon amai kawan-kawan dari luar.
Ada dari australia, german, indonesia...
nak gak amek gambar ngan family dye cam yang lain tu.. :p


ha.. ni lak postcard dari dye.. siap ade description agi pasal temple kat belakang kaD tuh huhu
dia cakap..
the temple in this card is a largest one in Nara-city. The building was built in 752 but lost by fire in 1667 and rebuit in 1669.
Nara was an acient capital of japan, and Nara has an anniversary last year bcoz Nara becaame capital of japan 1300 years ago.
hoo, cam bace sejarah lak kan? huhu


haa, nilah keychain yang dia bagi tuh, ada tulis OSAKA kat situ. huhu
sayang ni! :p


okay, a book stripe and 2 cd drive.
Lam CD tuh ade album copy dari 2  band yang femes kat jepun.
satu copy dari  Ikimonogakari and satu agi dari album Remioromen ^^
cool !!
Again, arigatou gozaimasu,Takami-san.

Actually aku ni masih terfikir nak balas dia apa. Sebb yang sebelum ni ak dah bagi dia postcard gak. satu keychain keris and satu agi magnet bentuk baju kebaya.
Aku buat surat gak cakap sal culture in malaysia kan.
Haa, kali ni cam tak de idea gak nak bagi ap.
Dia ni selalu je bagi copy album kat ak, Dulu album Gackt and JuJu.
Bukan main sonok ak.
hakhak.. xP
okaylah, azan maghrib sudah.
need to end this entry oledy.
Hehehe maybe ak bagi dia baju melayu kot hakhak *kidding*
LOL
okaylah,
Mata nee,minna ! (^^)/

Will update again tomorrow ~!

ahhh! before that siapa-siapa yang berminat nak beli Yukata kan.
*sejenis pakaian tradisional jepun ala kimono diperbuat dari cotton*
Boleh la tempah kat oh,Japan!
Ada new arrival tau.
Tak mahal pon.


Haa, tekan je kat banner tu. okay!
bye~~!
(^^)





2 comments:

fa said...

seriously COMEL setem tu! hehehe ^^

aiharaRiko said...

@fa : hehe comel kan ?