11/8/2013


Today wasnt my good day..

after lots of things happen..

something not right goin on to me...


feeling sick and pain  in some part of my body..

seeing things and

talking to myself...

need a break and rest !

BYE 
(人´∀`).☆.。.:*・
yang menaip,
Riko-theUntittledPledge-より。 .................................

selamat Hari Raya !!!

selamat hari raya ....



.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
9 ogos 2013 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Raya pertama tanpa Ayah ku....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. kesedihan menyelubungi tatkala takbir raya bergema..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ALFATIHAH buat arwah ayahku, 
semoga ayahku ditempatkan disisi orang2 yang beriman...
AMIN...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
abi , Along sayang abi...












(人´∀`).☆.。.:*・
yang menaip,
Riko-theUntittledPledge-より。 .................................

35-sai no Koukousei-BEST!!



35-sai no koukousei, maksudnya pelajar sekolah 35 tahun. Baru tengok sampai episod 2 tapi cerita ni bagi aku sangat best.
Best bukan sbb pelakon tapi jalan cerita dia.
cerita ni ala-ala misteri jugak lah bila tetiba ade pompuan umo 35 tahun jadi student sekolah tinggi.
Tapi dia ni ada kena mengena ngan orang atasan camtu,
kira cam detective la..
dia siasat kes2 buli dan kes2 yang tak sepatutnya ada kat sekolah.
mang best !!
Nak tengok leh  lah pergi kat link di bawah :)

lau nak tgok online :
DRAMACRAZY
lau nak download, nak wat koleksi atau nak penuhkan harddisk, 
kat sini :
DORAMAX264
pelakon-pelakon dia adalah:

Yonekura Ryoko

Mizobata Junpei

Katase Nana

Aiba Hiroki

Watari Tetsuya

dan ramai lagi xXDD




(人´∀`).☆.。.:*・
yang menaip,
Riko-theUntittledPledge-より。 .................................