35-sai no Koukousei-BEST!!



35-sai no koukousei, maksudnya pelajar sekolah 35 tahun. Baru tengok sampai episod 2 tapi cerita ni bagi aku sangat best.
Best bukan sbb pelakon tapi jalan cerita dia.
cerita ni ala-ala misteri jugak lah bila tetiba ade pompuan umo 35 tahun jadi student sekolah tinggi.
Tapi dia ni ada kena mengena ngan orang atasan camtu,
kira cam detective la..
dia siasat kes2 buli dan kes2 yang tak sepatutnya ada kat sekolah.
mang best !!
Nak tengok leh  lah pergi kat link di bawah :)

lau nak tgok online :
DRAMACRAZY
lau nak download, nak wat koleksi atau nak penuhkan harddisk, 
kat sini :
DORAMAX264
pelakon-pelakon dia adalah:

Yonekura Ryoko

Mizobata Junpei

Katase Nana

Aiba Hiroki

Watari Tetsuya

dan ramai lagi xXDD




(人´∀`).☆.。.:*・
yang menaip,
Riko-theUntittledPledge-より。 .................................

1 comment:

Anonymous said...

しかし、 重要な 調整 撮影している スポット まで
今。 適切な 次 すべて、ルイヴィトンs です リラックスした、 トレンディな とすべてで行く 種類 衣装の。 それです、追加 相 が
効果 で 追加 コンフォート。 ピッキング は 最終的な 設立 財布のと 履物 と財布ではない、 簡単
偉業。

Also visit my blog ... gucci