#Today's story : "paradiseRoses" My online Diary.

Hello guys!

Semalam tetiba lak ak dapat idea nak wat online diary ni kan.
Yesterday.., i suddenly got the idea to make an online diary.
Pastu tambah lak dengan inspirasi dari drama korea Green Roses.
It inspired by Green Roses korean drama.
Citer tu mang ak suke, sbb cite dia lain dari drama korea yang lain,
I like the drama coz it's different from others korean drama..,
Layan habis arh !
seriously, it's the best..!
okaylah, so, terbinalah sebuah online diary
yang bernama paradiseRoses.
So, i make the diary when i suddenly remember one scene where the girl wrote a blog to her missing boyfriend,
And the boyfriend read it.
It's just so sweet ~!
An my diary called "paradiseRoses"
tak tahu lah cantik ke tak tapi mang ak puas hati gile.
I don't know if it's nice or not but i'm satisfied with it..
And ak tak wat private arh,
i don't private it..,
atau maybe suatu hari akan diprivatekan..
or maybe one day..
Mane tahu kan ?
lau nak tengok tekan link kat bawah ni:
So, if you want to check out, just click the link below:

ParadiseRoses Diaries

Bagilah komen sal blog tuh..
Just give me a comment about this blog..
Komen kat sinilah sbb kat sana aku dah disable komen..
please do comment it here coz i make it disable in that diaries..
Mula-mula ak ingatkan nak wat footer dia melekat,
At first i thought i want to make the footer stick to the body just like the header,,
cam header tuh,
Tapi tak jadi, ak tak tahu lah kenapa..
Then the coding go wrong! pfftt !
tak tahu silap kat mana,last sekali ak tukar buat cam gitu..
Tapi puas hati gak..
Ni template simple/ ..huhu
Sape yang boleh tolong sal footer tu,
Roger2 la ye .. :p
Okaylah,
Chow lu lah ! Thanks for reading ~





noted tambahan: Aku ada sejenis habit, iaitu.. Lupe minum air lepas makan, sebab tu badan ak kurang air.. Lau sakit mesti doktor bg masuk air..ish..ish..ish..
p/s: sorry sal bi punye translation tu.. i don't know why i did that, it's just so stupid !

3 comments:

deera said...

rajen mg hudaa. ak v 5 stars diary mg ! haha. comey laa. isshh. wat ktku so ! nk create blog online shopping neh. haha ;p

Shiraruki said...

weh..cmne mu buat menatang alah tu?? cntek la!!
_ruki no okusan_

Shiraruki said...
This comment has been removed by the author.