Freebies: KAWAII/PALE BACKGROUND FOR BLOG.

Hello ^^
wassup ols.
okay, aritulah kan, dapat request dari someone ni on my mail.
She said that, she would like to know where does i got those cute looking background on my blog?
Check my background also my post-tittle and blockquote background.
Nice kan ?
okay, actuall, i love to use backround from motoki-y.sakura.ne.jp.
A website of cool japanese designer.
Nak tau kenape? sbb mang cute habis. huhu
Hah ? apa? tak paham ? tak tahu nak amek camne?
Tak pe, i will provide you some here.

* this is my own url actually :)
Just right click and copy the image url okay ?
Nak nampak jelas click je kat gambar tuh.



Haa, cantikkan ? cutekan ? Ni khas untuk sape-sape yang ske pale background la. Click untuk beasrkan gambar ;))

Cara nak masukkan background ? 
okay, untuk denim template, cari code ni :

*/ body {



Then paste code ni kat bawah code yang tadi tu :

background: url('Backround url') fixed;
margin:0;
color:$textcolor;
font:x-small Georgia Serif;
font-size/* */:/**/small;
font-size: /**/small;
}



Manakala, untuk yang tak guna template or template biase2, just Right click and save the image.
Bukak template designer, upload sendiri.
Okay, that's all !! ^^
Thanks for reading !! xD

1 comment:

siti athirah said...

Tyrah amek satu ekk :) TQ