Giveaway By Kznabihah _Eksklusif item_

Yo peeps!
Konnichiwa~!
こんいちわ!!
Entry Hari ni tentang me nak join Giveaway from KZNabihah ni haa..

EffaStorage
*Click on this banner*

Tadi bangun-bangun je my friend tag me kat satu giveaway ni.
 Cantik siyes item-item dye.
And mang terexcited giler arh bile tahu sal Giveaway nih.
kat facebook pun boleh join tau. haa. tekan sini .

cara-cara dia pilih salah 1 item kegemaran korang daripada koleksi terbaru KZNabihah Boutique ni :
a) Colour block pencilCut Skirt
b) High waist skirt with polka dots ribbon
c) Palazo pants


Haaa,
My choice is "HIGH WAIST SKIRT with polka dots ribbon" sebab cantik kot. Skirt tu cam kembang-kembang sikit dengan ribbon polka dot.
KAWAII~!!
mang cantik giler, dah la ak mang tengah giler benda-benda ber"polka" dot nih. haha.
Pastu material kain dia pun sangat best, cukup selesai and berbaloi. it's cotton jersey,
tengok ni:


nampak sweet je kan ? Actually my favourite colour is pink tapi kan, kaler maroon ni cam lawa je. hehe ^^


Haa, ni pulak choice untuk ribbon nye. Ske yang colour  blue turqoise tu coz i think that one look great on Maroon. right ? hehe, kat mata saya je kot :p

so guys, wanna join ? haa,.. klik sini : KZNabihah Boutique cool!


I'm tagging : You, you  and you.



p/s: done telling all my tagged friends xDD



2 comments:

Hanna said...

cunlahhh,,hihihi

cik bihah said...

hai terima kasih kerana turut serta
^_^