beg leno baru :3

hehe entry kali ni pasal ak bodek mak ak, nak beli beg leno ..
nak dijadikan ceritanya, dua minggu lepas, mak ak keluar and balik2 bawak balik beg leno baru beli. ak apa agi, nak gak arh .. hehehhe :p
lebih-lebih agi aku pon jeles tengok adik2 ak yang nak sekolah seme dapat beg baru, baju sekolah baru, buku baru.. waahhhh,,,, tak patot tol ak ni.
ye lah, mana taknya, ak yang tanam anggur kat umah ni tak dapat apa-apa yang baru, nak jugak la jadinya. haha...
last-last, semalam mak ak bawak ak pergi stokis Leno, carik-carik punya cari ade la jumpa yang offer,, bapak arh,, dari rm99 jadik rm39. agak2 nak habis kan stok tapi beg dye cantik.. ak pon apa agi amek ar..
tiba-tiba mak ak mintak dua kat akak Leno tuh,, haaa nampak sangat dia nak jugak.. cantik kot beg tu ak pon tyme tu dah tak nak pilih yang lain dah.. tapi sayang, tinggal satu je..
boleh kat aku ajer lee.. :p hehehe ..
masuk je dalam kete, terus ak bukak plastik letak semua barang ak.. haha..
actualy time tuh baru pas daftar adik ak kat asrama..
then, nak pergi beli handset kat adek ak yang nombor dua lak..
haaa yang tu lagi best, dapat handset !!! best giler. hahahah
cantik lak tu.. tak engat dah model ap, tapi nokia punye.. fufufufuuf
pastuh ak ade lah ternmpak satu handset ni, nokia gak, cover dye warna pink..fuuhhhh .. harga pon murah je lam rm500 gitu.. mang cantik tp ak tak de duit. takkan nak mintak duit mak ak lak.. dah beli bag, handset adek ak, mau bankrup mak ak. hahahha  ~~~! xDDD

mood: masih dalam angan nak memiliki handset tu.. tuttttttttt hahahha



No comments: