#skincare product: BioRejuv ! (^^)/

hi guys, today rase cam nak review skincare yang pernah saya cuba, yang hebat and the best tapi i couldnt affor it :(
okay, ade siapa-siapa yang pernah dengar pasal BioRejuv ?
Okay, then.. biar saya buat pengenalan sikit :





Bio Rejuv adalah produk kesihatan kulit pertama di dunia yang diadun dengan kombinasi Colustrum dan juga kehebatan lagenda rawatan AUSTRIAN MOOR (sejenis bunga), untuk melindungi, merawat, memperbaiki, dan memperbaharui kulitsecara semulajadi.

Kandungan colustrumnya adalah lebih 41% kandungan IGG. Bunga Moor adalah
sejenis herba yang tumbuh di Austrian sejak 30,000 tahun dahulu. Ia sesuai untuk semua jenis kulit. Adunan colustrum berserta 700 pati herba dan
tumbuhan ini memberi nilai yang sangat tinggi. Dimana kombinasi bahannya
dapat bekerja bersama secara semulajadi untuk memberi kesan yang sangat
harmoni dan menyeimbangkan kulit anda. Dengan Bio Rejuv anda akan dapat
merasai perbezaan pada kulit sebaik selepas menggunakannya. Ia merupakan
pilihan terbaik bagi lelaki dan wanita untuk kulit yang sihat dan semulajadi.

Haa, i've try this product. And guest what !! menjadi !
muka saya jadi licin and blackpore pon berkurangan. Even only use the spa bar.
Nak beli lagi tapi takde duit , ari tu pun beli yang trial je.
pakai jadi,puas hati and beli la satu bar, mahal kot!!!
 :(
Harga untuk soap bar : Rm 150 untuk semenanjung.
sabah sarawak : Rm 155

Biorejuv ni ada cara nak pakai, sbb dia tak sama dengan pencuci muka yang lain:
*Lagi berkesan kalau guna air suam, air biasa pon boleh ... tapi kalau boleh yang bertapis.*
Langkah 1-Basahkan kawasan kulit atau muka yang ingin kita sapukan dengan bio rijuv.
Langkah 2-basahkan tangan dan ratakan bio rijuv di permukaan tangan
Langkah 3-Geselkan kedua-dua belah tangan untuk menghasilkan buih atau losyen dari
bio rijuv yang masih tertinggal di tapak tangan.
Langkah 4-Ratakan losyen tersebut di seluruh kulit yang telah dibasahkan tadi dan biarkan selama 2 minit sahaja.
Langkah 4-Cuci muka semula dengan air bersih dan lapkan dengan tuala bersih.


haa senang je..
kan kena tunggu 2 minit kan ? seriusly, saya pakai mang time 2 minit tu, my blackpore cam terpacak2 gitu. lepas bilas,hilang! tak semua lah, at least dia berkurangan, kalau pakai berterusan, hilang.muka pun rasa bersih and tak berminyak. :))
So, untuk keterangan lanjut and lebih maklumat,korang bolehla refer atau tanya SINI ! Tempah la sekarang ! xP

see you ! (^o^)/








No comments: