tonsil stone ? diabetes? hope not !!!!

hello , selamat tengah hari...
seriouly this is getting me annoyed..
dah dua hari aku rase cam ade benda melekat kat throat aku.
belah kanan betul-betul bawah dagu kanan.
first time aku perasaan , pagi 26/12..
aku bangun awal 5.15 pagi kononnya nak sahur, nak pose la kan..
aku makan roti kacang merah dari rotisedap je..
then , bile aku nak balik tidur, aku ase funny je kat throat ak, and ase nak muntah..
siyesly tercekik wahh,
Aku try muntah tapi tak muntah-muntah and seriusly , mang ade benda lam tengkuk aku ni.
Tapi aku ingat esok ilang la kan, upe-uoenya tak..
bile malam aku nk tidur, makin jadi-jadi ..
acam tak berdaya nak bernafas je...
dah la semalam terjaga kuk 4.. mang terus tak leh tidor dah pas tuh..
haa, sambung citer ryuusei no kizuna...
sampai kul 7.00 pagi..
baru la aku leh tidor pastuh.. sbb bile siang dia reda sikit ase tu..
tapi siyes tak best !! 
Ase cam pelik je kat tengkuk ! arghhh ~!
Pastuhkan aku sebenarnya tak tahu sama ada aku ni ade diabetes ke tak?
pasal hari tu buat ufeme kat kk sungai buloh, 
leukocyte and glucose 2+ !!
giler arh, doktor tu sendiri terkejut.
" ni air kencing awak ke ?!" dia tanya ak,
aku iakan la pasal dah memang aku nya sample je kat situ.
aku pun terkejut sebenarnya. adoiiya.
"Awak ade kencing manis ke ?"
aku geleng. Tak pernah pulak.
" family ?"
haa, yg ni aku tak sure, tapi aku kol mak aku, mak aku cakap tak de sorang pon family aku kencing manis.
Lagi pelik.\
then, dia minta aku repeat ufeme tu.. seminggu kemudian.
so, esok la aku akan repeat n tahu resultnya. Harap-harap takdelah ek..
pasal aku main bedal je makan nasi , ayam bagai..\cuma air je la aku elak air manis. haha
Mane boleh tahan tak makan nasi..adoii.
Sedih bile tahu ade penyakit ni.. dah la minggu nak final.. harap2 tak ada failed lah.. amin...



(人´∀`).☆.。.:*・
yang menaip,
Riko-theUntittledPledge-より。 .................................